Chameleoní pohár 13.10.2012 Ústí nad Labem

14.10.2012 16:42

V sobotu 13 října vyjel tým ILOISET KETUT na turnaj do Ústí nad Labem.

První zápas jsme vyhráli 2 : 1 po sam. nájezdech, druhý zápas jsme porazili tým Tornádo Barrandov 3 : 0 a poslední zápas ve skupině jsme opět vyhráli 5 : 0.

Díky těmto výsledkům, jsme si zajistili postup do nadstavbové skupiny, kde nás čekali dva zápasy. První proti týmu Bizoni Litoměřice jsme vyhráli 4 : 3 po samostatných nájezdech. Druhý zápas proti týmu Husákovy děti byl o dost zajímavější. V páte minutě jsme prohrávali již 0 : 3 a postup do finále se nám začal vzdalovat, jenže jsme se semkli a Jiří Ullmann prostřelil soupeřova gólmana a bylo to 1 : 3, tento hráč přidal i druhý gól. Vyrovnání jsme měli na hokejkách několikrát, ale podařilo se až hráči Janu Steinicemu, 30 sekund před koncem dal hráč Vladimír Smetana gól na 4 : 3 a mohli jsme slavit, finále bylo naše!!!!

Ve finále nás čekal tým Vipers Litoměřice, pro náš tým to byl nejlepší zápas na turnaji, finále jsme vyhráli 4 : 2, dva góly dal David Dragoun a dva Ondřej Karnet. 

Tentokráte v našem týmu sice nebylo žádné individuální ocenění, ale i tak jsme předvedli na celém turnaji bomba výkon a pohár za první místo jsme si zasloužili!!!! 

Děkuji všem hráčům za účast!!!