Vánoční pohár 2012

27.12.2012 15:48

Dne 26 prosince 2012 se konal již 8 ročník Vánočního poháru, který spolupořádáme.

Turnaj byl rozdělen do 2 hal SH Radotín a Hamr Braník.

První zápas jsme odehráli s týmem IBK Kubánský Klan, po vyrovnaném průběhu musel zápas rozsoudit až penaltový rozstřel, nakonec se nám v penaltách vedlo lépe a vyhráli jsme 3:2 po sn. Druhý zápas jsme odehráli s týmem Orli Praha, bohužel jsme předvedli hrozný výkon a prohráli jsme s týmem, který jsme měli porazit 10 : 0, 2 : 3 po samostatných nájezdech. Poslední zápas ve skupině, proti týmu z Chaber jsme, ale naštěstí zvládli a vyhráli jsme 2 : 0. Tím pádem jsme vyhráli naší skupinu a postoupili do čtvrtfinále. 

Ve čtvrtfinále jsme se střetli s týmem Kuřata Kladno, zápas byl dlouho vyrovnaný, naštěstí se nám v druhé půli podařilo dát 3 slepené góly a soupeř se položil, poté jsme přidali ještě další dva "fíky" a vyhráli 5:0.

NA semifinále jsme přejeli do haly v Radotíně, kde nás čekal soupěř Al-Ahlí, který se prezentoval velice útočnou hrou. Semifinále byla vyrovnaná bitva, ale se šťastným koncem pro náš tým výhra 4 : 2.

Ve finále nás čekal tým BSP Liberta, Tým složený z hráčů současné extraligy, či jejích bývalých hvězd. Jen pro příklad: Daniel Šebek, Adam Kovacs a další.

Finále bohužel mělo jednoznačný průběh a prohráli jsme 1 : 4. I tak je pro nás 2 místo velkým úspěchem!!! Děkuji všem našim hráčům za účast.

Do ALL STAR turnaje byli zvoleni ILOISETÍ hráči Jiří Ullmann a Jakub Mulač! GRATULUJEME!!!!