SKIMU CUP 2013

29.04.2013 22:22

27 a 28 dubna se tým ILOISET KETUT zůčastnil turnaje SKIMU CUP 2013, turnaj se konal v Horní malé Úpě ve výšce 1108 metrů nad mořem a je nevýše konaný florbalový turnaj v České republice.

Když jsme do místa konání dorazili téměř jsme ani nemohli najít halu na Úpu padla mlha, která se dala krájet a do haly jsme se dostali až 5 minut před prvním zápasem. První den byli na programu zápasy v základní skupině, až na poslední zápas s týmem Buldoci Police nad mětují který jsme prohráli 1 : 2 a remízy s týmem Dynama, jsme ostatní dva zápasy vyhráli a do osmifinálové skupiny jsme postoupili z druhého místa. 

V neděli ráno nás čekal zápas proti týmu SKP Plzeň, zápas jsme zvládli a vyhráli 6 : 5, druhý zápas skupiny jsme taktéž ovladli a do čtvrtfinále jsme šli z prvního místa ve skupině. Ve čvrtfinále jsme porazili tým Paiters boys 5 : 1 a semifinále bylo naše.

Ovšem to bylo to poslední co tým zvládnul v semifinále jsme narazili na tým Tornados Hradec Králové a prohráli jsme 2 : 4, v zápase o 3 místo jsme prohráli s týmem SKP Plzeň 3 : 6 a na turnaji jsme obsadili 4 místo.

Toto umístění je pro tým velkým zklamáním, rozhodně jsme meli na víc, příští rok se do Horní Malé Úpy vrátíme a zkusíme se dostat na stupně vítězů!!!!

Všem hráčům děkuji!!!!