Chameleoní pohár 16.2.2013 Ústí nad Labem

24.02.2013 09:13

V sobotu 16 února se vydal tým ILOISET KETUT do Ústí nad Labem na obhajobu vítězství na Chameleoní pohár. Turnaj se tentokráte hrál systémem 4 + 1. 

Sobotní zasněžené ráno v Ústí nad Labem bylo pro nás vítezné ze 3 zápasů v základní skupině jsme všechny vyhráli a se skóre 14 : 4, jsme postoupili do čtvrtfinále z 1 místa a čekal nás snadnější čtvrtfinálový soupeř. 

Ve čtvrtfinále jsme se potkali s týmem FBC Warriors, zápas skončil výsledkem 6 : 1 pro náš tým. V semifinále jsme narazili na tým Sokol SEnohraby B, kde hraje hodně našich kamarádů, byl to jediný zápas na turnaji, který se dal přirovnat k florbalu, jak soupeř tak my, jsme se snažili hrát kombinačně a výsledek 2 : 0 byl spravedlivý. 

Ve finále jsme narazili na tým FBC Čerňák, tento tým se na turnaji prezentoval tvrdou hrou na hranici pravidel, ale do finále se dostal zaslouženě. Ovšem ve finále se soupeř nezmohl na nic a prohrál 1 : 5. Po finále prohru neunestl a chtěl si vyřizovat účty jinak než na hřišti, dokonce si na nás i stěžoval u pořadatelů turnaje :-) . Každopádně jsme turnaj vyhráli a splnili cíl se kterým jsme na turnaj odjížděli!! 1 místo je doma.

 

Další akcí týmu ILOISET KETUT je start na Byrokrat CUPu 2013 23 března 2013 v hale Hamr Braník.